Kontakt oss Hjem Nytt/aktueltflyplassenbilder/videogjestebokNettkamera

aktiviteterflyplanleggingmelwin bookingværetluftsportsf.FlynyttBli flyger?linker
Benytt våre
sponsorer:
Per Bjarne Lindstad AS

Lørdag 25. Juni feiret vi 40 års jubileum for Trysil Flyklubb.
Dette ble en dag med akroflyging både med motorfly, seilfly, modelfly og modelhelikopter.
Vi hadde mye fin oppvisnig av små og store luftgående farkoster.
Her var det selvsagt også mulighet for å få seg en flytur både med og uten motor.
En slik dag hadde vært umulig å gjennomføre hadde det ikke vært for de frivillige som stiller opp. Tenker da på alle forberedelser som opppussing av uteareal og veranda, innkjøp t...il kiosk, innhenting av premier, salg av lodd både før og under arrangemanget, folk til å steke vafler, grille pølser og hamburgere, selge leskene drikker osv.
Noen tok seg godt av akroflygerne både før og under arrangemanget, og noen tok seg av flytrafikken på og rundt plassen via radio.
Vi fikk også litt historikk fra de tidlige medlemmen.
En STOR TAKK til dere alle som bidrog til at dette ble en minnerik dag! Ingen nevnt, ingen glemt.

Benytt våre sponsorer:

Viljen til å bidra