Kontakt oss Hjem Nytt/aktueltflyplassenbilder/videogjestebokNettkamera

aktiviteterflyplanleggingmelwin bookingværetluftsportsf.FlynyttBli flyger?linker
Benytt våre
sponsorer:
Per Bjarne Lindstad AS

Kronerulling for fast dekke godt i gang!

Endelig kan det nå se ut til at mye av plassen kan få fast dekke sommeren 2012!
Kronerulling med gode bidrag fra firmaer, klubber og private har så langt innbrakt tegning
av beløp som  samlet pr.31.05. har rundet 700 000 og asfaltlegging er reservert med dato 11.juni.

Vi har mottatt en stor gave fra Sparebanken Hedmark på kr 100000!

Link: http://www.ostlendingen.no/nyheter/trysil-engerdal/asfalteringen-av-flystripa-kan-starte-1.7365716
Vi håper også at Trysil kommune bevilger de
100 000 som ordføreren har sagt at han vi anbefale gitt. Nytt om fast dekke oppdateres etter hvert.

Siste her at at rådmannen har innstilt positivt vedr. vår søknad om de 100 000.

Les om saken i Østlendingen via linken under:

Ellers kan alle som er medlemmer av Facebook gratis støtte fast dekke ved å gå inn på denne linken i Sparebank Hedmark t.o.m. 31.05.12:

app_223479517752654-app_data=BCF8FBFB-EC0B-CFD4-3D1BC11C0BF82CA9

Ellers et par bilder fra nytt sceenery til flysimulatorprogrammet fsx, laget av en utflyttet trysling, Jan Nordberg.under.Gamle gode LN-NAL besøker igjen Trysil og prøver nytt fast dekke. Flere bilder finner du under fanen bilder/video .

Kanskje blir  Trysil flyplass ENTS slik en gang?!-

Benytt våre sponsorer: