Kontakt oss Hjem Nytt/aktueltflyplassenbilder/videogjestebokNettkamera

aktiviteterflyplanleggingmelwin bookingværetluftsportsf.FlynyttBli flyger?linker
Benytt våre
sponsorer:
Per Bjarne Lindstad AS

Fly-inn helg  30.8 -2.9.12 -markering av "nye Trysil flyplass" lørdag 1.9.12

Oppdatert 31.8

SISTE! Besøk av F16 og Orion fra Forsvaret på ettermiddagen lørdag 1.9.

Værmelding er god!!

Telefon Trys

På denne siden oppdateres informasjon om innhold/program etter hvert som det blir klart. Velkommen til Trysil!

• Det er sendt ut invitasjon til klubber innen rimelig avstand- vi håper på mye besøk.

• Vi ønsker besøkende fly og interesserte ellers velkommen hele helgen, men lørdag 1. vektlegges spesielt gjennom markeringsprogrammet. Husk radiobruk 123,50 Mhz - kall opp i god tid/god avstand fra plassen.

•  Lørdag 1. vil vi markere ny bane kl 13.Leder i Trysil Flyklubb, Martin Østvang, vil lede markeringen.. Sponsorer og støttespillere vil bli vist oppmerksomhet. Per Bækken vil fortelle kort om byggingen av flyplassen.Ordføreren i Trysil vil være til stede. Skolesjef i Elverum  flyklubb vil sin noen ord om skoleflyging. Snorklipping vil foregå med fly.

• Vi vil måtte stenge for landinger en kortere periode fra kl 13 i samband med asfalt-markering. Besøkende fly bes derfor om mulig å lande før kl 13 på lørdag1.9.

•  Kanskje vil rulleskiløpereha en uhøytidelig  konkurranse på plassen lørdag for vise flerbruksmulighet.

• Det blir musikk fra det lokale Rælbandet i trubadurutgave etter offisiell markering.

• Rælbandet spiller til dans i Nybergsund samfunnshus på kvelden lørdag 1.9.

• Vi får se ulike modellfly og helikoptre -også jet-drevet modellfly.

•  Et acrofly kommer på besøk.

• Vi får besøk fra forsvaret ut på ettermiddagen lørdag. F 16 og Orion flyr over plassen.

• Elverum flyklubb, motorflyskolen, vil være til stede med instruktør og fly. Hva med å få sin første flytime?

• Heli-trans stiller opp med helikopter for rundflyging.

• Kanskje får vi i løpet av lørdag 1. spennende overraskelser luftveien.

• En oppgradert PC-basert fly-simulator vil være tilgjengelig.

• Det blir mulighet for grilling og vi selger kioskvarer.

• Vi avholder lotteri med  spennende premier.

• Transport ordnes til Trysil sentrum og Nybergsund samfunnshus.

Benytt våre sponsorer:

Viljen til å bidra